VO ceny a individuální ceníky se zobrazí až po přihlášení! 

Shop
Kategorie
JASO (https://www.jaso.cz/)

Víno

In vino veritas.......Ve víně je pravda....

 

Námi prodávaná vína mohou obsahovat alergen oxid siřičitý.

 

Při oslavě narozenin, sňatku či o Vánocích pozdvihujeme sklenku a připíjíme na šťastné dny. Když se usadíme k odpočinku po náročném dni nebo se zajdeme uvolnit do příjemné restaurace často si k tomu přibereme dobré víno.

Vítáme Vás v naší virtuální vinotéce, ve které najdete široký výběr moravských a českých vín, ale i vína z proslulých vinařských oblastí Francie, Španělska, Itálie, Maďarska, Jižní Ameriky, jižní Afriky, Austrálie a dalších...

Provedeme Vás světem vína, poradíme Vám, jak nejlépe vybrat a doporučit víno hostům Vaší restaurace v závislosti na zvoleném pokrmu, jak víno podávat, jak víno skladovat, dozvíte se jak se víno člení do jednotlivých kategorií a další zajímavosti, abyste mohli pro sebe a své hosty připravit vždy příjemný večer se skvělými kulinářskými zážitky, korunovanými lahví výjimečného nápoje, jakým víno bezpochyby je.
  hrozen

KATEGORIE VÍN:

Stupeň cukernatosti (ČNM°) = množství kg cukru ve 100 litrech moštu.


• Stolní víno

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 11 stupňů cukernatosti. Nesmí být označováno názvem odrůdy ani názvem vinařské oblasti.


Jakostní víno
Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 15 stupňů cukernatosti.

a) Odrůdové jakostní víno

Musí obsahovat nejméně 85 % vína vyrobeného z odrůdy uvedené na obalu.

b) Známkové jakostní víno

Smí být vyráběno smísením odrůdových jakostních vín.


• Víno s přívlastkem

Musí obsahovat nejméně 85 % vína vyrobeného z odrůdy uvedené na obalu. Bývá označováno názvem přívlastku, názvem vinařské oblasti, vinařské obce a rokem sklizně hroznů. Nesmí se doslazovat řepným cukrem.

a) Kabinet

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 19 stupňů přírodní cukernatosti.

b) Pozdní sběr

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 21 stupňů přírodní cukernatosti.

c) Výběr z hroznů

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 24 stupňů přírodní cukernatosti.

d) Výběr z bobulí

Vyrábí se z vybraných bobulí, které dosáhly nejméně 27 stupňů přírodní cukernatosti.

e) Ledové víno

Vyrábí se z hroznů, které byly sklizeny při teplotách minus 6 °C a nižších, v průběhu sklizně a zpracování zůstaly zmrazeny a získaný mošt vykazoval nejméně 27 stupňů přírodní cukernatosti.

f) Slámové víno

Vyrábí se z hroznů, které byly před zpracováním skladovány na slámě či rákosu nebo byly zavěšeny ve větraném prostoru po dobu alespoň 3 měsíců a získaný mošt vykazoval nejméně 27 stupňů přírodní cukernatosti.



• Ročníkové víno

Vína pocházejí s hroznů sklizených v určitém roce, dle předpisů různých zemí je povoleno ročníkové víno doplňovat určitým množstvím vína z jiných ročníků, teprve čas však ukáže, které ročníkové víno bude skutečně kvalitní.


• Barrique

Takto jsou označovány dubové sudy obsahu 225 litrů, jejichž vnitřní povrch je ožehnut ohněm. Tímto speciálním ošetřením sudu se do vína během jeho zrání dostávají látky ze dřeva, a tím se ovlivňuje žádoucím směrem charakter vína. Ve vůni je pak možno ucítit aroma po dřevu, vanilku, kávu, čokoládu, někdy až karamel a kouř. To záleží na stupni vypálení sudu. Tyto sudy je možno použít maximálně 3×.

Cukernatost vína
Suché nejvýše 4 g zbytkového cukru/litr
Polosuché 4,1 - 12 g zbytkového cukru/litr
Polosladké 12,1 - 45 g zbytkového cukru/litr
Sladké minimální obsah 45 g zbytkového cukru/litr


• Šumivé víno (sekt)

Šumivé víno (sekt) se připravuje prvotním nebo druhotným kvašením tuzemských moštů v lahvích nebo ve velkých nádobách (tancích).
Celková doba výroby při kvašení v tancích musí být nejméně 60 dnů nebo 120 dnů (podle roční doby), doba výroby při kvašení v láhvi musí být nejméně 9 měsíců.
Slazení kupáže a jejích jednotlivých složek je zakázáno.
Oxid uhličitý v šumivém vínu může pocházet pouze z alkoholového kvašení kupáže, ze které je víno připravováno. V případně plnění láhví je též povoleno plnění pomocí oxidu uhličitého pouze za předpokladu, že se jeho objem ve víně nezvýší.

Šumivá vína podle obsahu cukru se označí jedním z následujících výrazů:
• „brut nature" nebo „přírodně tvrdé", pokud obsah cukru je pod 3 g v litru; tyto údaje lze užít pouze na výrobky, kterým po vytvoření šumivého vína nebyl dodán žádný cukr.
• „extra brut" nebo „zvláště tvrdé", jestliže obsah cukru je mezi 0 g až 6 g v litru
• „brut" nebo „tvrdé", jestliže obsah cukru je nižší než 15 g v litru
• „extra dry" nebo „zvláště suché", jestliže obsah cukru je mezi 12 g a 20 g v litru
• „sec" nebo „suché", jestliže obsah cukru je mezi 17 g a 35 g v litru
• „demi-sec" nebo „polosuché", jestliže obsah cukru je mezi 33 g a 50 g v litru
• „doux" nebo „sladké", jestliže obsah cukru je větší než 50 g v litru.


• Perlivé víno

Perlivé víno je uměle sycené (impregnované) kysličníkem uhličitým za chladu, nebo vyrobené kvašením v uzavřených nádobách do přetlaku 0,2 MPa.
K výrobě perlivých vín se běžně používají vína stolní či jakostní. Kysličník uhličitý se při umělém sycení váže hůře než při výrobě vín klasickou cestou. Tyto vína vykazují po otevření většinou hrubší a kratší perlení než vína šumivá vyrobená druhotným kvašením.
Perlivé víno nesmí být označováno jako šumivé víno nebo jako druh sektu, lze je vyrábět z tuzemských vín stolních nebo jakostních.



ČLENĚNÍ DLE SVĚTOVÝCH VINAŘSKÝCH OBLASTÍ


• Vína ze Starého světa (Evropa)

• Vína z Nového světa (Severní a Jižní Amerika, Austrálie, Tichomoří, jižní Afrika)



NEJPRODÁVANĚJŠÍ ODRŮDY:


RYZLINK VLAŠSKÝ
Původ této odrůdy není jednoznačný, s Ryzlinkem rýnským však nemá kromě názvu nic společného. U nás patří k jedné z nejvíce pěstovaných odrůd a i ve střední Evropě je poměrně dost rozšířený.
Víno se vyznačuje světle zlatozelenou barvou, jemnou nevtíravou svěží chutí, vůní travinky i lipového květu a typickou výraznější svěží kyselinkou.

VELTLÍNSKÉ ZELENÉ
Tato odrůda pochází pravděpodobně z Rakouska, kde je podobně jako u nás nejrozšířenější odrůdou. Víno je barvy žlutozelené až zlatavé, chuti pikantně svěží s příjemnou kyselinkou, kořenité, ovocně medové. Vůně je lipově medová až mandlová.

MODRÝ PORTUGAL
Portugalský původ této odrůdy není jednoznačný. K nám se dostal v 18. století z Rakouska.
Dává kvalitní, tělnaté, lahodné víno, intenzívní rubínové barvy s nižším obsahem kyselin. Vůně vína zahrnuje květnatý až jemně kořenitý tón. V chuti lze rozpoznat lesní ovoce a jemnou, lehčí tříslovinku.

SVATOVAVŘINECKÉ
Pravlastí této odrůdy je patrně Francie, kde se od nepaměti pěstuje hlavně v Alsasku. Na Moravu pronikla ve 40. letech 20. století. U nás je nejrozšířenější modrou odrůdou.
Dává víno tmavě červené barvy temného granátu s odstínem až do fialova, s jemnou svěží vůní a plnou až sametovou chutí, připomínající vařená povidla, černý rybíz nebo sušené ovoce, doplněné příjemnou tříslovinkou.

ZWEIGELTREBE
Odrůda byla vyšlechtěna v 30. letech 20. století v Rakousku F. Zweigeltem křížením odrůd Frankovka x Svatovavřinecké. V 60. letech se začal pěstovat i na Moravě.
Víno má jemnou vůni, příjemnou tříslovinku, ovocný buket a středně temnou červenou barvou. Zráním víno získává intenzivní harmonickou chuť a plnost. Poslední dobou jeho obliba roste.

FRANKOVKA
Tato odrůda se pěstuje od nepaměti a snad pochází z Dolního Rakouska nebo Chorvatska. Ve velkopavlovickém regionu jsou pro její pěstování velice příznivé podmínky.
Vůně i chuť Frankovky představuje několik podob - mladé víno je tvrdší, avšak široké, plné, jež zráním získává výrazné a lahodné chuti i vůně, připomínající čerstvý hrozen, jádra peckovin, mokrou slámu, nebo se setkáváme s extraktivními jemně kouřovinkovými višňovými i malinovými tóny. Víno má zářivou granátově červenou barvu.

ANDRÉ
Tato odrůda byla vyšlechtěna roku 1961 křížením Frankovky a Svatovavřineckého ve Velkých Pavlovicích. Nazvána byla na počest Ch. K. Andrého (1763-1831), který v Brně založil první spolek pro šlechtění ovoce na světě.
Víno je intenzivně tmavě červené s granátově fialovým nádechem, vysoce extraktivní, s plnou tříslovitou a harmonickou chutí. Svým charakterem se blíží jižním vínům.

CABERNET MORAVIA
Novošlechtění vyšlechtěné v Moravské Nové Vsi křížením odrůd Zweigeltrebe x Cabernet franc.
Víno je podobné Cabernetu Sauvignon s intenzívně fialově červenou barvou, harmonické, příjemné cabernetové chuti a vůně s tóny červeného bobulového ovoce.

CABERNET SAUVIGNON
Vznikl náhodným opylením odrůdy Cabernet franc pylem odrůdy Sauvignon a pravděpodobně byl znám již v době římské. Pěstuje se po celém světě a v poslední době se stal nejmódnější modrou odrůdou. U nás však nedoznal většího rozšíření pro své pozdní zrání. Víno této odrůdy je velmi plné, extraktivní, příjemně tříslovité, harmonické, v chuti i ve vůni po červeném bobulovém ovoci jako je černý rybíz či lesní plody. Má intenzivní temnou červenou až červenofialovou barvu. Ležením v láhvi dosahuje vynikající jakosti.

SAUVIGNON
Pravděpodobně pochází z Francie. Odrůda vznikla samovolným opylením odrůdy Chenin blanc pylem odrůdy Tramín červený. Pěstuje se ve většině vinařských zemí světa. Patří mezi nejjakostnější vína v severních vinohradnických oblastech.
Víno je světle zelenožluté barvy s kopřivovou či ovocnou vůní po broskvích, angreštu a černém rybízu. Zráním dosahuje výborné kvality, plnosti a kořenitosti.

MUŠKÁT MORAVSKÝ
Odrůda vzniklá křížením odrůdy Muškát Ottonel x Prachtraube v Polešovicích. Dříve se nazýval Mopr. Víno je světle žluté barvy s výraznou muškátovou vůní, lehčího typu s nižším obsahem kyselin.

TRAMÍN ČERVENÝ
Jeho původ je nejasný. Předpokládá se, že byl pěstován již ve starém Římě.
Je geneticky nejstarší u nás pěstovanou odrůdou a podílel se na vzniku mnoha klasických odrůd révy vinné. Víno je výrazně zlatožluté barvy s intenzivní plnou a kořenitou vůní někdy po růžích, nebo lékořici. V chuti je plné a extraktivní, často se zbytkem cukru. Má nižší obsah kyselin a svým charakterem připomíná těžší jižní vína. Zráním získává na jakosti.

RULANDSKÉ BÍLÉ
(Pinot blanc)
Odrůda vznikla jako pupenová mutace Rulandského šedého, pochází z Burgundska a jen tam se může označovat jako „Burgundské". U nás se pěstuje od nepaměti, ale nejpozději od dob Karla IV.
Víno je světležluté barvy s nenapodobitelnou chlebnatou chutí a vůní. Zráním získává na jakosti a plnosti.

CHARDONAY
Pravděpodobně vznikla volným křížením Rulandského s odrůdou Heunisch. Na Moravě se spolu s Rulandským bílým pěstuje od nepaměti.
Víno je oproti Rulandskému bílému plnější, harmoničtější a má vyšší obsah aromatických látek.

RYZLINK RÝNSKÝ
Pěstování Ryzlinku rýnského se dá doložit v Německu od roku 1435. Odrůda však nebyla příliš oblíbena a pěstovala se jen ve směsi s jinými odrůdami, kdy nemohly vyniknout její jedinečné vlastnosti hlavně proto, že hrozny této pozdní odrůdy bývaly sklízeny spolu s ostatními příliš brzy.
Vína Ryzlinku rýnského mají zelenožlutou barvu a s přibývající zralostí se objevují zlatavé odstíny, u bobulových výběrů až jantarové.



KOMBINACE JÍDLA A VÍNA


Kombinace jídla a vína není tak složitá, jak se na první pohled zdá.
Pravidlem v posloupnosti podávaných vín jsou suchá vína před sladkými, mladá před starými, bílá před červenými a lehká před těžkými.

Suchá bílá vína - aperitiv, netučná jídla; ryby, bílé maso, mořské plody, jemné sýry apod.
Vyzrálá bílá vína-játra, deserty, aperitiv k výrazným sýrům, mořským plodům a rybám.
Růžová suchá vína - ryby a mořské plody, uzeniny, drůbež, jemné sýry a bílé maso.
Polosuchá růžová vína -deserty, uzeniny a ostré i jemné sýry.
Červená lehká vína - smažené ryby i ryby v omáčce, pečené červené maso i červené maso v omáčce, pernatá zvěřina, pečená drůbež a jemné sýry.
Aromaticky výrazná červená vína - červené maso, všechny druhy zvěřiny a ostré sýry.
Přírodní sladká vína a vína likérová - dezerty i aperitiv.
Šumivá vína - podle nejnovějších doporučeních se hodí ke všem pokrmům.
Nevhodné je podávat vína k vaječným pokrmům, či k pokrmům obsahujícím ocet.



IDEÁLNÍ SERVÍROVACÍ TEPLOTY


Lehká, svěží bílá vína 4-6 °C
Šťavnatá, aromatická bílá vína 6-8 °C
Plná, těžká bílá vína 10-12 °C
Růžová vína 4-6 °C
Ovocná, svěží červená vína 12-14 °C
Zralá, lahodná červená vína 16-18 °C
Bohatá, hustá červená vína 18-20 °C
Šumivá vína 6-8 °C
Sladká vína 6-8 °C



DESATERO O VÍNĚ


1. První sklenka jako med,

2. druhou proto dáš si hned,

3. třetí tobě chuti dodá,

4. čtvrté nikdo neodolá,

5. pátou chválit nepostačíš,

6. šestou žízeň neuhasíš

7. po sedmé si pleteš esa,

8. po osmé ti hlava klesá,

9. z deváté jsi Tutenkamen,

10. po desáté už je AMEN!

Podkategorie

Nejprodávanější zboží

In vino veritas.......Ve víně je pravda....

 

Námi prodávaná vína mohou obsahovat alergen oxid siřičitý.

 

Při oslavě narozenin, sňatku či o Vánocích pozdvihujeme sklenku a připíjíme na šťastné dny. Když se usadíme k odpočinku po náročném dni nebo se zajdeme uvolnit do příjemné restaurace často si k tomu přibereme dobré víno.

Vítáme Vás v naší virtuální vinotéce, ve které najdete široký výběr moravských a českých vín, ale i vína z proslulých vinařských oblastí Francie, Španělska, Itálie, Maďarska, Jižní Ameriky, jižní Afriky, Austrálie a dalších...

Provedeme Vás světem vína, poradíme Vám, jak nejlépe vybrat a doporučit víno hostům Vaší restaurace v závislosti na zvoleném pokrmu, jak víno podávat, jak víno skladovat, dozvíte se jak se víno člení do jednotlivých kategorií a další zajímavosti, abyste mohli pro sebe a své hosty připravit vždy příjemný večer se skvělými kulinářskými zážitky, korunovanými lahví výjimečného nápoje, jakým víno bezpochyby je.
  hrozen

KATEGORIE VÍN:

Stupeň cukernatosti (ČNM°) = množství kg cukru ve 100 litrech moštu.


• Stolní víno

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 11 stupňů cukernatosti. Nesmí být označováno názvem odrůdy ani názvem vinařské oblasti.


Jakostní víno
Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 15 stupňů cukernatosti.

a) Odrůdové jakostní víno

Musí obsahovat nejméně 85 % vína vyrobeného z odrůdy uvedené na obalu.

b) Známkové jakostní víno

Smí být vyráběno smísením odrůdových jakostních vín.


• Víno s přívlastkem

Musí obsahovat nejméně 85 % vína vyrobeného z odrůdy uvedené na obalu. Bývá označováno názvem přívlastku, názvem vinařské oblasti, vinařské obce a rokem sklizně hroznů. Nesmí se doslazovat řepným cukrem.

a) Kabinet

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 19 stupňů přírodní cukernatosti.

b) Pozdní sběr

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 21 stupňů přírodní cukernatosti.

c) Výběr z hroznů

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 24 stupňů přírodní cukernatosti.

d) Výběr z bobulí

Vyrábí se z vybraných bobulí, které dosáhly nejméně 27 stupňů přírodní cukernatosti.

e) Ledové víno

Vyrábí se z hroznů, které byly sklizeny při teplotách minus 6 °C a nižších, v průběhu sklizně a zpracování zůstaly zmrazeny a získaný mošt vykazoval nejméně 27 stupňů přírodní cukernatosti.

f) Slámové víno

Vyrábí se z hroznů, které byly před zpracováním skladovány na slámě či rákosu nebo byly zavěšeny ve větraném prostoru po dobu alespoň 3 měsíců a získaný mošt vykazoval nejméně 27 stupňů přírodní cukernatosti.



• Ročníkové víno

Vína pocházejí s hroznů sklizených v určitém roce, dle předpisů různých zemí je povoleno ročníkové víno doplňovat určitým množstvím vína z jiných ročníků, teprve čas však ukáže, které ročníkové víno bude skutečně kvalitní.


• Barrique

Takto jsou označovány dubové sudy obsahu 225 litrů, jejichž vnitřní povrch je ožehnut ohněm. Tímto speciálním ošetřením sudu se do vína během jeho zrání dostávají látky ze dřeva, a tím se ovlivňuje žádoucím směrem charakter vína. Ve vůni je pak možno ucítit aroma po dřevu, vanilku, kávu, čokoládu, někdy až karamel a kouř. To záleží na stupni vypálení sudu. Tyto sudy je možno použít maximálně 3×.

Cukernatost vína
Suché nejvýše 4 g zbytkového cukru/litr
Polosuché 4,1 - 12 g zbytkového cukru/litr
Polosladké 12,1 - 45 g zbytkového cukru/litr
Sladké minimální obsah 45 g zbytkového cukru/litr


• Šumivé víno (sekt)

Šumivé víno (sekt) se připravuje prvotním nebo druhotným kvašením tuzemských moštů v lahvích nebo ve velkých nádobách (tancích).
Celková doba výroby při kvašení v tancích musí být nejméně 60 dnů nebo 120 dnů (podle roční doby), doba výroby při kvašení v láhvi musí být nejméně 9 měsíců.
Slazení kupáže a jejích jednotlivých složek je zakázáno.
Oxid uhličitý v šumivém vínu může pocházet pouze z alkoholového kvašení kupáže, ze které je víno připravováno. V případně plnění láhví je též povoleno plnění pomocí oxidu uhličitého pouze za předpokladu, že se jeho objem ve víně nezvýší.

Šumivá vína podle obsahu cukru se označí jedním z následujících výrazů:
• „brut nature" nebo „přírodně tvrdé", pokud obsah cukru je pod 3 g v litru; tyto údaje lze užít pouze na výrobky, kterým po vytvoření šumivého vína nebyl dodán žádný cukr.
• „extra brut" nebo „zvláště tvrdé", jestliže obsah cukru je mezi 0 g až 6 g v litru
• „brut" nebo „tvrdé", jestliže obsah cukru je nižší než 15 g v litru
• „extra dry" nebo „zvláště suché", jestliže obsah cukru je mezi 12 g a 20 g v litru
• „sec" nebo „suché", jestliže obsah cukru je mezi 17 g a 35 g v litru
• „demi-sec" nebo „polosuché", jestliže obsah cukru je mezi 33 g a 50 g v litru
• „doux" nebo „sladké", jestliže obsah cukru je větší než 50 g v litru.


• Perlivé víno

Perlivé víno je uměle sycené (impregnované) kysličníkem uhličitým za chladu, nebo vyrobené kvašením v uzavřených nádobách do přetlaku 0,2 MPa.
K výrobě perlivých vín se běžně používají vína stolní či jakostní. Kysličník uhličitý se při umělém sycení váže hůře než při výrobě vín klasickou cestou. Tyto vína vykazují po otevření většinou hrubší a kratší perlení než vína šumivá vyrobená druhotným kvašením.
Perlivé víno nesmí být označováno jako šumivé víno nebo jako druh sektu, lze je vyrábět z tuzemských vín stolních nebo jakostních.



ČLENĚNÍ DLE SVĚTOVÝCH VINAŘSKÝCH OBLASTÍ


• Vína ze Starého světa (Evropa)

• Vína z Nového světa (Severní a Jižní Amerika, Austrálie, Tichomoří, jižní Afrika)



NEJPRODÁVANĚJŠÍ ODRŮDY:


RYZLINK VLAŠSKÝ
Původ této odrůdy není jednoznačný, s Ryzlinkem rýnským však nemá kromě názvu nic společného. U nás patří k jedné z nejvíce pěstovaných odrůd a i ve střední Evropě je poměrně dost rozšířený.
Víno se vyznačuje světle zlatozelenou barvou, jemnou nevtíravou svěží chutí, vůní travinky i lipového květu a typickou výraznější svěží kyselinkou.

VELTLÍNSKÉ ZELENÉ
Tato odrůda pochází pravděpodobně z Rakouska, kde je podobně jako u nás nejrozšířenější odrůdou. Víno je barvy žlutozelené až zlatavé, chuti pikantně svěží s příjemnou kyselinkou, kořenité, ovocně medové. Vůně je lipově medová až mandlová.

MODRÝ PORTUGAL
Portugalský původ této odrůdy není jednoznačný. K nám se dostal v 18. století z Rakouska.
Dává kvalitní, tělnaté, lahodné víno, intenzívní rubínové barvy s nižším obsahem kyselin. Vůně vína zahrnuje květnatý až jemně kořenitý tón. V chuti lze rozpoznat lesní ovoce a jemnou, lehčí tříslovinku.

SVATOVAVŘINECKÉ
Pravlastí této odrůdy je patrně Francie, kde se od nepaměti pěstuje hlavně v Alsasku. Na Moravu pronikla ve 40. letech 20. století. U nás je nejrozšířenější modrou odrůdou.
Dává víno tmavě červené barvy temného granátu s odstínem až do fialova, s jemnou svěží vůní a plnou až sametovou chutí, připomínající vařená povidla, černý rybíz nebo sušené ovoce, doplněné příjemnou tříslovinkou.

ZWEIGELTREBE
Odrůda byla vyšlechtěna v 30. letech 20. století v Rakousku F. Zweigeltem křížením odrůd Frankovka x Svatovavřinecké. V 60. letech se začal pěstovat i na Moravě.
Víno má jemnou vůni, příjemnou tříslovinku, ovocný buket a středně temnou červenou barvou. Zráním víno získává intenzivní harmonickou chuť a plnost. Poslední dobou jeho obliba roste.

FRANKOVKA
Tato odrůda se pěstuje od nepaměti a snad pochází z Dolního Rakouska nebo Chorvatska. Ve velkopavlovickém regionu jsou pro její pěstování velice příznivé podmínky.
Vůně i chuť Frankovky představuje několik podob - mladé víno je tvrdší, avšak široké, plné, jež zráním získává výrazné a lahodné chuti i vůně, připomínající čerstvý hrozen, jádra peckovin, mokrou slámu, nebo se setkáváme s extraktivními jemně kouřovinkovými višňovými i malinovými tóny. Víno má zářivou granátově červenou barvu.

ANDRÉ
Tato odrůda byla vyšlechtěna roku 1961 křížením Frankovky a Svatovavřineckého ve Velkých Pavlovicích. Nazvána byla na počest Ch. K. Andrého (1763-1831), který v Brně založil první spolek pro šlechtění ovoce na světě.
Víno je intenzivně tmavě červené s granátově fialovým nádechem, vysoce extraktivní, s plnou tříslovitou a harmonickou chutí. Svým charakterem se blíží jižním vínům.

CABERNET MORAVIA
Novošlechtění vyšlechtěné v Moravské Nové Vsi křížením odrůd Zweigeltrebe x Cabernet franc.
Víno je podobné Cabernetu Sauvignon s intenzívně fialově červenou barvou, harmonické, příjemné cabernetové chuti a vůně s tóny červeného bobulového ovoce.

CABERNET SAUVIGNON
Vznikl náhodným opylením odrůdy Cabernet franc pylem odrůdy Sauvignon a pravděpodobně byl znám již v době římské. Pěstuje se po celém světě a v poslední době se stal nejmódnější modrou odrůdou. U nás však nedoznal většího rozšíření pro své pozdní zrání. Víno této odrůdy je velmi plné, extraktivní, příjemně tříslovité, harmonické, v chuti i ve vůni po červeném bobulovém ovoci jako je černý rybíz či lesní plody. Má intenzivní temnou červenou až červenofialovou barvu. Ležením v láhvi dosahuje vynikající jakosti.

SAUVIGNON
Pravděpodobně pochází z Francie. Odrůda vznikla samovolným opylením odrůdy Chenin blanc pylem odrůdy Tramín červený. Pěstuje se ve většině vinařských zemí světa. Patří mezi nejjakostnější vína v severních vinohradnických oblastech.
Víno je světle zelenožluté barvy s kopřivovou či ovocnou vůní po broskvích, angreštu a černém rybízu. Zráním dosahuje výborné kvality, plnosti a kořenitosti.

MUŠKÁT MORAVSKÝ
Odrůda vzniklá křížením odrůdy Muškát Ottonel x Prachtraube v Polešovicích. Dříve se nazýval Mopr. Víno je světle žluté barvy s výraznou muškátovou vůní, lehčího typu s nižším obsahem kyselin.

TRAMÍN ČERVENÝ
Jeho původ je nejasný. Předpokládá se, že byl pěstován již ve starém Římě.
Je geneticky nejstarší u nás pěstovanou odrůdou a podílel se na vzniku mnoha klasických odrůd révy vinné. Víno je výrazně zlatožluté barvy s intenzivní plnou a kořenitou vůní někdy po růžích, nebo lékořici. V chuti je plné a extraktivní, často se zbytkem cukru. Má nižší obsah kyselin a svým charakterem připomíná těžší jižní vína. Zráním získává na jakosti.

RULANDSKÉ BÍLÉ
(Pinot blanc)
Odrůda vznikla jako pupenová mutace Rulandského šedého, pochází z Burgundska a jen tam se může označovat jako „Burgundské". U nás se pěstuje od nepaměti, ale nejpozději od dob Karla IV.
Víno je světležluté barvy s nenapodobitelnou chlebnatou chutí a vůní. Zráním získává na jakosti a plnosti.

CHARDONAY
Pravděpodobně vznikla volným křížením Rulandského s odrůdou Heunisch. Na Moravě se spolu s Rulandským bílým pěstuje od nepaměti.
Víno je oproti Rulandskému bílému plnější, harmoničtější a má vyšší obsah aromatických látek.

RYZLINK RÝNSKÝ
Pěstování Ryzlinku rýnského se dá doložit v Německu od roku 1435. Odrůda však nebyla příliš oblíbena a pěstovala se jen ve směsi s jinými odrůdami, kdy nemohly vyniknout její jedinečné vlastnosti hlavně proto, že hrozny této pozdní odrůdy bývaly sklízeny spolu s ostatními příliš brzy.
Vína Ryzlinku rýnského mají zelenožlutou barvu a s přibývající zralostí se objevují zlatavé odstíny, u bobulových výběrů až jantarové.



KOMBINACE JÍDLA A VÍNA


Kombinace jídla a vína není tak složitá, jak se na první pohled zdá.
Pravidlem v posloupnosti podávaných vín jsou suchá vína před sladkými, mladá před starými, bílá před červenými a lehká před těžkými.

Suchá bílá vína - aperitiv, netučná jídla; ryby, bílé maso, mořské plody, jemné sýry apod.
Vyzrálá bílá vína-játra, deserty, aperitiv k výrazným sýrům, mořským plodům a rybám.
Růžová suchá vína - ryby a mořské plody, uzeniny, drůbež, jemné sýry a bílé maso.
Polosuchá růžová vína -deserty, uzeniny a ostré i jemné sýry.
Červená lehká vína - smažené ryby i ryby v omáčce, pečené červené maso i červené maso v omáčce, pernatá zvěřina, pečená drůbež a jemné sýry.
Aromaticky výrazná červená vína - červené maso, všechny druhy zvěřiny a ostré sýry.
Přírodní sladká vína a vína likérová - dezerty i aperitiv.
Šumivá vína - podle nejnovějších doporučeních se hodí ke všem pokrmům.
Nevhodné je podávat vína k vaječným pokrmům, či k pokrmům obsahujícím ocet.



IDEÁLNÍ SERVÍROVACÍ TEPLOTY


Lehká, svěží bílá vína 4-6 °C
Šťavnatá, aromatická bílá vína 6-8 °C
Plná, těžká bílá vína 10-12 °C
Růžová vína 4-6 °C
Ovocná, svěží červená vína 12-14 °C
Zralá, lahodná červená vína 16-18 °C
Bohatá, hustá červená vína 18-20 °C
Šumivá vína 6-8 °C
Sladká vína 6-8 °C



DESATERO O VÍNĚ


1. První sklenka jako med,

2. druhou proto dáš si hned,

3. třetí tobě chuti dodá,

4. čtvrté nikdo neodolá,

5. pátou chválit nepostačíš,

6. šestou žízeň neuhasíš

7. po sedmé si pleteš esa,

8. po osmé ti hlava klesá,

9. z deváté jsi Tutenkamen,

10. po desáté už je AMEN!

JASO cenaGarance vrácení
Cuvée PÁLAVA + AURELIUS    MZV polosuché ČR 0,75l 12% - vinařst.Procházka Valtice

Cuvée PÁLAVA + AURELIUS MZV polosuché ČR 0,75l 12% - vinařst.Procházka Valtice

90,60 Kč/ks s DPH
120,81 Kč/l
74,88 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
BON VOYAGE  CHARDONNAY non ALCO sladké    0,75l- UB dealkoholické   víno

BON VOYAGE CHARDONNAY non ALCO sladké 0,75l- UB dealkoholické víno

124,83 Kč/ks s DPH
166,44 Kč/l
103,17 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Garance vrácení
GRÜNER VELTLINER      suché  Rakousko  12%       S-         (CENA za 1L)   BIB20  PA-

GRÜNER VELTLINER suché Rakousko 12% S- (CENA za 1L) BIB20 PA-

43,05 Kč/l s DPH
43,05 Kč/l
35,58 Kč/l bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 100 KS
-
l
+
20 l v balení
DORNFELDER      polosuché  Slovensko  12,5%          S-         (CENA za 1L)   BIB20  PA-

DORNFELDER polosuché Slovensko 12,5% S- (CENA za 1L) BIB20 PA-

66,22 Kč/l s DPH
66,22 Kč/l
54,72 Kč/l bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 50 KS
-
l
+
20 l v balení
JASO cena
MARTINI EXTRA DRY 1l  15%

MARTINI EXTRA DRY 1l 15%

249,16 Kč/ks s DPH
249,16 Kč/l
205,92 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
JASO cena
Veltlínské zelené  kabinet  2021  suché 0,75  POPELA

Veltlínské zelené kabinet 2021 suché 0,75 POPELA

196,31 Kč/ks s DPH
261,75 Kč/l
162,24 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Skladová dostupnost
Štítky
Barva
Země původu
Výrobce / Značka
Druh produktu
Nealko - dle perlivosti
Nealko - Druh produktu
Nealko - Ochucené
Obal
Zařazení
Vinařství
Šumivá vína
Obsah cukru
Odrůda
Objem balení
RYCHLÉ  Špunty Malina 0,75l

RYCHLÉ Špunty Malina 0,75l

64,37 Kč/ks s DPH
85,82 Kč/l
53,20 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Col. Ruland.modré 0.75l /ČR/suché/12% VALTICE

Col. Ruland.modré 0.75l /ČR/suché/12% VALTICE

100,51 Kč/ks s DPH
134,01 Kč/l
83,06 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
JASO cena
Col. Modrý Portugal -ČR- 0,75l/suché/12% VALTICE

Col. Modrý Portugal -ČR- 0,75l/suché/12% VALTICE

86,83 Kč/ks s DPH
115,77 Kč/l
71,76 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Col. Svatovavřinecké 0,75l  suché /ČR/12% VALTICE

Col. Svatovavřinecké 0,75l suché /ČR/12% VALTICE

81,10 Kč/ks s DPH
108,14 Kč/l
67,03 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
VA- Svatovavřinecké  0,75l ČR suché 11,5%     VALTICE

VA- Svatovavřinecké 0,75l ČR suché 11,5% VALTICE

82,54 Kč/ks s DPH
110,05 Kč/l
68,21 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
VV- MOSCATO de Luxe      0,75 VINUM VICTORI

VV- MOSCATO de Luxe 0,75 VINUM VICTORI

65,12 Kč/ks s DPH
86,83 Kč/l
53,82 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
VV- MOSCATO ROSE  0,75 VINUM VICTORI

VV- MOSCATO ROSE 0,75 VINUM VICTORI

65,12 Kč/ks s DPH
86,83 Kč/l
53,82 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
VV- MODRÝ PORTUGAL 1l  NO VINUM VICTORI

VV- MODRÝ PORTUGAL 1l NO VINUM VICTORI

67,76 Kč/ks s DPH 56,00 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
JASO cena
VA- Muller Thurgau 0.187 I  VALTICE

VA- Muller Thurgau 0.187 I VALTICE

35,49 Kč/ks s DPH
189,77 Kč/l
29,33 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
JASO cena
VA- Frankovka 0.187 l       VALTICE

VA- Frankovka 0.187 l VALTICE

35,49 Kč/ks s DPH
189,77 Kč/l
29,33 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
VA- ZWEIGELTREBE rose ČR 0,75l  polosuché 11,5 %   VALTICE

VA- ZWEIGELTREBE rose ČR 0,75l polosuché 11,5 % VALTICE

90,52 Kč/ks s DPH
120,69 Kč/l
74,81 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 50 KS
-
ks
+
JASO cena
FRAGOLINO ROSSO    0,75/10% / Itálie

FRAGOLINO ROSSO 0,75/10% / Itálie

73,62 Kč/ks s DPH
98,16 Kč/l
60,84 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
JASO cena
FRAGOLINO BIANCO   0,75/10%/ Itálie /

FRAGOLINO BIANCO 0,75/10%/ Itálie /

73,62 Kč/ks s DPH
98,16 Kč/l
60,84 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 100 KS
-
ks
+
JASO cena
LAMBRUSCO del.EM.BIANCO 0,75IG/8%/Itálie

LAMBRUSCO del.EM.BIANCO 0,75IG/8%/Itálie

56,57 Kč/ks s DPH
75,42 Kč/l
46,75 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
JASO cena
LAMBRUSCO del.EM.ROSSO 0,75IGR

LAMBRUSCO del.EM.ROSSO 0,75IGR

56,57 Kč/ks s DPH
75,42 Kč/l
46,75 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
JASO cena
LAMBRUSCO del.EM.Růžové 0,75IGR/8%/Itálie

LAMBRUSCO del.EM.Růžové 0,75IGR/8%/Itálie

56,57 Kč/ks s DPH
75,42 Kč/l
46,75 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
JASO cena
LAMBRUSCO del.EM.BIANCO 1,50IG/8%/Itálie

LAMBRUSCO del.EM.BIANCO 1,50IG/8%/Itálie

93,49 Kč/ks s DPH
62,32 Kč/l
77,26 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
JASO cena
LAMBRUSCO del.EM.ROSSO   1,50IG/8%/Itálie

LAMBRUSCO del.EM.ROSSO 1,50IG/8%/Itálie

93,49 Kč/ks s DPH
62,32 Kč/l
77,26 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
JASO cena
Bzenecká lipka 0,75

Bzenecká lipka 0,75

103,19 Kč/ks s DPH
137,59 Kč/l
85,28 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
LAMBRUSCO EMILIA ROSSO 0,75 UNITED !!!!!!

LAMBRUSCO EMILIA ROSSO 0,75 UNITED !!!!!!

100,73 Kč/ks s DPH
134,31 Kč/l
83,25 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
LAMBRUSCO BELLIS.ROSSO 1,5 UNI

LAMBRUSCO BELLIS.ROSSO 1,5 UNI

106,44 Kč/ks s DPH
70,96 Kč/l
87,96 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
LAMBRUSCO EMILIA BIANCO 0,75 UNITED !!!!!!

LAMBRUSCO EMILIA BIANCO 0,75 UNITED !!!!!!

109,78 Kč/ks s DPH
146,38 Kč/l
90,73 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Rulanské šedé SLÁMOVÉ 2016  0,2l  DRÁPAL

Rulanské šedé SLÁMOVÉ 2016 0,2l DRÁPAL

453,68 Kč/ks s DPH
2268,39 Kč/l
374,94 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
KIEMSKOE červené  - perlivé víno  0,75l-  SEKTANA

KIEMSKOE červené - perlivé víno 0,75l- SEKTANA

74,84 Kč/ks s DPH
99,78 Kč/l
61,85 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 1 ks
-
ks
+
MUCHA SEKT de Luxe   0,75l

MUCHA SEKT de Luxe 0,75l

141,63 Kč/ks s DPH 117,05 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Z-  ALFRED GRATIEN BRUT Classic  0,75l

Z- ALFRED GRATIEN BRUT Classic 0,75l

917,44 Kč/ks s DPH
1223,25 Kč/l
758,21 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 1 ks
-
ks
+
MV-Bostavan-Sauvignon Blanc - polosuché  0,75l GOLDEN Goblet TOP

MV-Bostavan-Sauvignon Blanc - polosuché 0,75l GOLDEN Goblet TOP

73,93 Kč/ks s DPH
98,57 Kč/l
61,10 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
CRODINO - original 0,1l

CRODINO - original 0,1l

25,17 Kč/ks s DPH
251,68 Kč/l
20,80 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
-
ks
+
8 ks v balení
Garance vrácení
MARTINI BIANCO 0,75l 15%

MARTINI BIANCO 0,75l 15%

247,06 Kč/ks s DPH
329,42 Kč/l
204,18 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
MARTINI EXTRA DRY 0,75 18%

MARTINI EXTRA DRY 0,75 18%

230,99 Kč/ks s DPH
307,99 Kč/l
190,90 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Garance vrácení
MARTINI ROSSO 0,75l

MARTINI ROSSO 0,75l

195,97 Kč/ks s DPH
261,29 Kč/l
161,96 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
JASO cena
MARTINI ROSSO 1l

MARTINI ROSSO 1l

249,16 Kč/ks s DPH
249,16 Kč/l
205,92 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 5 ks
-
ks
+
JASO cena
MARTINI ROSATO 1l růžové

MARTINI ROSATO 1l růžové

249,16 Kč/ks s DPH
249,16 Kč/l
205,92 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
FREIXENET Carta Nevada Semi-Seco 12% 0,75l

FREIXENET Carta Nevada Semi-Seco 12% 0,75l

232,44 Kč/ks s DPH
309,92 Kč/l
192,10 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
FREIXENET Cordon Negro brut 11,5% 0,75l

FREIXENET Cordon Negro brut 11,5% 0,75l

225,33 Kč/ks s DPH
300,44 Kč/l
186,22 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
FREIXENET Cordon Rosado brut 0,75l

FREIXENET Cordon Rosado brut 0,75l

232,17 Kč/ks s DPH
309,57 Kč/l
191,88 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Garance vrácení
CINZANO Bianco 1l  15% - nová láhev

CINZANO Bianco 1l 15% - nová láhev

276,85 Kč/ks s DPH
276,85 Kč/l
228,80 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 50 KS
-
ks
+
JASO cena
Sauvignon - polosladké Gemma 0,75L Moldavie 11,5% MV-

Sauvignon - polosladké Gemma 0,75L Moldavie 11,5% MV-

83,05 Kč/ks s DPH
110,74 Kč/l
68,64 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
VALDOURO PORTO TAWNY 19% 0,75l

VALDOURO PORTO TAWNY 19% 0,75l

209,86 Kč/ks s DPH
279,82 Kč/l
173,44 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
VALDOURO PORTO RUBY  19% 0,75l

VALDOURO PORTO RUBY 19% 0,75l

228,11 Kč/ks s DPH
304,15 Kč/l
188,52 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
CAMPARI Bitter 25%  1l

CAMPARI Bitter 25% 1l

490,78 Kč/ks s DPH
490,78 Kč/l
405,60 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
CAMPARI Bitter 25% 0,7l

CAMPARI Bitter 25% 0,7l

383,71 Kč/ks s DPH
548,16 Kč/l
317,12 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
GARRONE extra dry 18% 0,75l

GARRONE extra dry 18% 0,75l

173,92 Kč/ks s DPH
231,90 Kč/l
143,74 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
GARRONE ROSSO 14,4 % 0,75l

GARRONE ROSSO 14,4 % 0,75l

149,96 Kč/ks s DPH
199,95 Kč/l
123,94 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
GARRONE Pesca 14% 1l

GARRONE Pesca 14% 1l

124,09 Kč/ks s DPH
124,09 Kč/l
102,55 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 1 ks
-
ks
+
Royal OPORTO Ruby 19% 0,75l

Royal OPORTO Ruby 19% 0,75l

317,36 Kč/ks s DPH
423,14 Kč/l
262,28 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 4 ks
-
ks
+
Royal OPORTO White 19% 0,75l

Royal OPORTO White 19% 0,75l

311,76 Kč/ks s DPH
415,67 Kč/l
257,65 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 4 ks
-
ks
+
Royal OPORTO Extr.dry Whi.0,75

Royal OPORTO Extr.dry Whi.0,75

308,04 Kč/ks s DPH
410,72 Kč/l
254,58 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Royal OPORTO 10YO 0,75  +  2 skleničky

Royal OPORTO 10YO 0,75 + 2 skleničky

865,97 Kč/ks s DPH
1154,62 Kč/l
715,68 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 5 ks
-
ks
+
Royal OPORTO 20YO 0,75 + 2 skleničky

Royal OPORTO 20YO 0,75 + 2 skleničky

1 285,73 Kč/ks s DPH
1714,31 Kč/l
1 062,59 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 1 ks
-
ks
+
Royal OPORTO RUBY  0.75+ 2 skleničky

Royal OPORTO RUBY 0.75+ 2 skleničky

476,67 Kč/ks s DPH
635,56 Kč/l
393,94 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Royal OPORTO 20YO 0,75l

Royal OPORTO 20YO 0,75l

1 245,69 Kč/ks s DPH
1660,92 Kč/l
1 029,50 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Royal OPORTO Tawny 19% 0,75l

Royal OPORTO Tawny 19% 0,75l

316,10 Kč/ks s DPH
421,46 Kč/l
261,24 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Royal OPORTO PINK - Rosé 0,75l

Royal OPORTO PINK - Rosé 0,75l

476,53 Kč/ks s DPH
635,37 Kč/l
393,83 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 5 ks
-
ks
+
SANDEMAN POTR WHITE 19% 0,75l

SANDEMAN POTR WHITE 19% 0,75l

260,54 Kč/ks s DPH
347,39 Kč/l
215,32 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
SANDEMAN RUBY 19% 0,75l

SANDEMAN RUBY 19% 0,75l

345,54 Kč/ks s DPH
460,73 Kč/l
285,57 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 1 ks
-
ks
+
FIORELLI Rosso 10% 1l

FIORELLI Rosso 10% 1l

57,95 Kč/ks s DPH
57,95 Kč/l
47,89 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Veuve Clicquot brut      0,75

Veuve Clicquot brut 0,75

1 350,26 Kč/ks s DPH
1800,35 Kč/l
1 115,92 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 3 ks
-
ks
+
Moet Chandon ROSE 0,75l  Imperial

Moet Chandon ROSE 0,75l Imperial

1 344,73 Kč/ks s DPH
1792,97 Kč/l
1 111,34 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
JASO cena
Moet Chandon BRUT 0,75  Imperial

Moet Chandon BRUT 0,75 Imperial

1 125,01 Kč/ks s DPH
1500,01 Kč/l
929,76 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
 

Potvrzení zletilosti a nastavení cookies.

Vstupujete do elektronického obchodu, který je dostupný
pouze pro osoby starší 18 let. Pokračováním potvrzuji, že jsem starší 18 let.

Potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých dat, abychom Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů.

Souhlas můžete odmítnout ZDE, čímž zároveň potvrdíte, že Vám již bylo 18 let.