VO ceny a individuální ceníky se zobrazí až po přihlášení! 

Shop
Kategorie
JASO (https://www.jaso.cz/)

Víno

In vino veritas.......Ve víně je pravda....

 

Námi prodávaná vína mohou obsahovat alergen oxid siřičitý.

 

Při oslavě narozenin, sňatku či o Vánocích pozdvihujeme sklenku a připíjíme na šťastné dny. Když se usadíme k odpočinku po náročném dni nebo se zajdeme uvolnit do příjemné restaurace často si k tomu přibereme dobré víno.

Vítáme Vás v naší virtuální vinotéce, ve které najdete široký výběr moravských a českých vín, ale i vína z proslulých vinařských oblastí Francie, Španělska, Itálie, Maďarska, Jižní Ameriky, jižní Afriky, Austrálie a dalších...

Provedeme Vás světem vína, poradíme Vám, jak nejlépe vybrat a doporučit víno hostům Vaší restaurace v závislosti na zvoleném pokrmu, jak víno podávat, jak víno skladovat, dozvíte se jak se víno člení do jednotlivých kategorií a další zajímavosti, abyste mohli pro sebe a své hosty připravit vždy příjemný večer se skvělými kulinářskými zážitky, korunovanými lahví výjimečného nápoje, jakým víno bezpochyby je.
  hrozen

KATEGORIE VÍN:

Stupeň cukernatosti (ČNM°) = množství kg cukru ve 100 litrech moštu.


• Stolní víno

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 11 stupňů cukernatosti. Nesmí být označováno názvem odrůdy ani názvem vinařské oblasti.


Jakostní víno
Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 15 stupňů cukernatosti.

a) Odrůdové jakostní víno

Musí obsahovat nejméně 85 % vína vyrobeného z odrůdy uvedené na obalu.

b) Známkové jakostní víno

Smí být vyráběno smísením odrůdových jakostních vín.


• Víno s přívlastkem

Musí obsahovat nejméně 85 % vína vyrobeného z odrůdy uvedené na obalu. Bývá označováno názvem přívlastku, názvem vinařské oblasti, vinařské obce a rokem sklizně hroznů. Nesmí se doslazovat řepným cukrem.

a) Kabinet

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 19 stupňů přírodní cukernatosti.

b) Pozdní sběr

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 21 stupňů přírodní cukernatosti.

c) Výběr z hroznů

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 24 stupňů přírodní cukernatosti.

d) Výběr z bobulí

Vyrábí se z vybraných bobulí, které dosáhly nejméně 27 stupňů přírodní cukernatosti.

e) Ledové víno

Vyrábí se z hroznů, které byly sklizeny při teplotách minus 6 °C a nižších, v průběhu sklizně a zpracování zůstaly zmrazeny a získaný mošt vykazoval nejméně 27 stupňů přírodní cukernatosti.

f) Slámové víno

Vyrábí se z hroznů, které byly před zpracováním skladovány na slámě či rákosu nebo byly zavěšeny ve větraném prostoru po dobu alespoň 3 měsíců a získaný mošt vykazoval nejméně 27 stupňů přírodní cukernatosti.



• Ročníkové víno

Vína pocházejí s hroznů sklizených v určitém roce, dle předpisů různých zemí je povoleno ročníkové víno doplňovat určitým množstvím vína z jiných ročníků, teprve čas však ukáže, které ročníkové víno bude skutečně kvalitní.


• Barrique

Takto jsou označovány dubové sudy obsahu 225 litrů, jejichž vnitřní povrch je ožehnut ohněm. Tímto speciálním ošetřením sudu se do vína během jeho zrání dostávají látky ze dřeva, a tím se ovlivňuje žádoucím směrem charakter vína. Ve vůni je pak možno ucítit aroma po dřevu, vanilku, kávu, čokoládu, někdy až karamel a kouř. To záleží na stupni vypálení sudu. Tyto sudy je možno použít maximálně 3×.

Cukernatost vína
Suché nejvýše 4 g zbytkového cukru/litr
Polosuché 4,1 - 12 g zbytkového cukru/litr
Polosladké 12,1 - 45 g zbytkového cukru/litr
Sladké minimální obsah 45 g zbytkového cukru/litr


• Šumivé víno (sekt)

Šumivé víno (sekt) se připravuje prvotním nebo druhotným kvašením tuzemských moštů v lahvích nebo ve velkých nádobách (tancích).
Celková doba výroby při kvašení v tancích musí být nejméně 60 dnů nebo 120 dnů (podle roční doby), doba výroby při kvašení v láhvi musí být nejméně 9 měsíců.
Slazení kupáže a jejích jednotlivých složek je zakázáno.
Oxid uhličitý v šumivém vínu může pocházet pouze z alkoholového kvašení kupáže, ze které je víno připravováno. V případně plnění láhví je též povoleno plnění pomocí oxidu uhličitého pouze za předpokladu, že se jeho objem ve víně nezvýší.

Šumivá vína podle obsahu cukru se označí jedním z následujících výrazů:
• „brut nature" nebo „přírodně tvrdé", pokud obsah cukru je pod 3 g v litru; tyto údaje lze užít pouze na výrobky, kterým po vytvoření šumivého vína nebyl dodán žádný cukr.
• „extra brut" nebo „zvláště tvrdé", jestliže obsah cukru je mezi 0 g až 6 g v litru
• „brut" nebo „tvrdé", jestliže obsah cukru je nižší než 15 g v litru
• „extra dry" nebo „zvláště suché", jestliže obsah cukru je mezi 12 g a 20 g v litru
• „sec" nebo „suché", jestliže obsah cukru je mezi 17 g a 35 g v litru
• „demi-sec" nebo „polosuché", jestliže obsah cukru je mezi 33 g a 50 g v litru
• „doux" nebo „sladké", jestliže obsah cukru je větší než 50 g v litru.


• Perlivé víno

Perlivé víno je uměle sycené (impregnované) kysličníkem uhličitým za chladu, nebo vyrobené kvašením v uzavřených nádobách do přetlaku 0,2 MPa.
K výrobě perlivých vín se běžně používají vína stolní či jakostní. Kysličník uhličitý se při umělém sycení váže hůře než při výrobě vín klasickou cestou. Tyto vína vykazují po otevření většinou hrubší a kratší perlení než vína šumivá vyrobená druhotným kvašením.
Perlivé víno nesmí být označováno jako šumivé víno nebo jako druh sektu, lze je vyrábět z tuzemských vín stolních nebo jakostních.



ČLENĚNÍ DLE SVĚTOVÝCH VINAŘSKÝCH OBLASTÍ


• Vína ze Starého světa (Evropa)

• Vína z Nového světa (Severní a Jižní Amerika, Austrálie, Tichomoří, jižní Afrika)



NEJPRODÁVANĚJŠÍ ODRŮDY:


RYZLINK VLAŠSKÝ
Původ této odrůdy není jednoznačný, s Ryzlinkem rýnským však nemá kromě názvu nic společného. U nás patří k jedné z nejvíce pěstovaných odrůd a i ve střední Evropě je poměrně dost rozšířený.
Víno se vyznačuje světle zlatozelenou barvou, jemnou nevtíravou svěží chutí, vůní travinky i lipového květu a typickou výraznější svěží kyselinkou.

VELTLÍNSKÉ ZELENÉ
Tato odrůda pochází pravděpodobně z Rakouska, kde je podobně jako u nás nejrozšířenější odrůdou. Víno je barvy žlutozelené až zlatavé, chuti pikantně svěží s příjemnou kyselinkou, kořenité, ovocně medové. Vůně je lipově medová až mandlová.

MODRÝ PORTUGAL
Portugalský původ této odrůdy není jednoznačný. K nám se dostal v 18. století z Rakouska.
Dává kvalitní, tělnaté, lahodné víno, intenzívní rubínové barvy s nižším obsahem kyselin. Vůně vína zahrnuje květnatý až jemně kořenitý tón. V chuti lze rozpoznat lesní ovoce a jemnou, lehčí tříslovinku.

SVATOVAVŘINECKÉ
Pravlastí této odrůdy je patrně Francie, kde se od nepaměti pěstuje hlavně v Alsasku. Na Moravu pronikla ve 40. letech 20. století. U nás je nejrozšířenější modrou odrůdou.
Dává víno tmavě červené barvy temného granátu s odstínem až do fialova, s jemnou svěží vůní a plnou až sametovou chutí, připomínající vařená povidla, černý rybíz nebo sušené ovoce, doplněné příjemnou tříslovinkou.

ZWEIGELTREBE
Odrůda byla vyšlechtěna v 30. letech 20. století v Rakousku F. Zweigeltem křížením odrůd Frankovka x Svatovavřinecké. V 60. letech se začal pěstovat i na Moravě.
Víno má jemnou vůni, příjemnou tříslovinku, ovocný buket a středně temnou červenou barvou. Zráním víno získává intenzivní harmonickou chuť a plnost. Poslední dobou jeho obliba roste.

FRANKOVKA
Tato odrůda se pěstuje od nepaměti a snad pochází z Dolního Rakouska nebo Chorvatska. Ve velkopavlovickém regionu jsou pro její pěstování velice příznivé podmínky.
Vůně i chuť Frankovky představuje několik podob - mladé víno je tvrdší, avšak široké, plné, jež zráním získává výrazné a lahodné chuti i vůně, připomínající čerstvý hrozen, jádra peckovin, mokrou slámu, nebo se setkáváme s extraktivními jemně kouřovinkovými višňovými i malinovými tóny. Víno má zářivou granátově červenou barvu.

ANDRÉ
Tato odrůda byla vyšlechtěna roku 1961 křížením Frankovky a Svatovavřineckého ve Velkých Pavlovicích. Nazvána byla na počest Ch. K. Andrého (1763-1831), který v Brně založil první spolek pro šlechtění ovoce na světě.
Víno je intenzivně tmavě červené s granátově fialovým nádechem, vysoce extraktivní, s plnou tříslovitou a harmonickou chutí. Svým charakterem se blíží jižním vínům.

CABERNET MORAVIA
Novošlechtění vyšlechtěné v Moravské Nové Vsi křížením odrůd Zweigeltrebe x Cabernet franc.
Víno je podobné Cabernetu Sauvignon s intenzívně fialově červenou barvou, harmonické, příjemné cabernetové chuti a vůně s tóny červeného bobulového ovoce.

CABERNET SAUVIGNON
Vznikl náhodným opylením odrůdy Cabernet franc pylem odrůdy Sauvignon a pravděpodobně byl znám již v době římské. Pěstuje se po celém světě a v poslední době se stal nejmódnější modrou odrůdou. U nás však nedoznal většího rozšíření pro své pozdní zrání. Víno této odrůdy je velmi plné, extraktivní, příjemně tříslovité, harmonické, v chuti i ve vůni po červeném bobulovém ovoci jako je černý rybíz či lesní plody. Má intenzivní temnou červenou až červenofialovou barvu. Ležením v láhvi dosahuje vynikající jakosti.

SAUVIGNON
Pravděpodobně pochází z Francie. Odrůda vznikla samovolným opylením odrůdy Chenin blanc pylem odrůdy Tramín červený. Pěstuje se ve většině vinařských zemí světa. Patří mezi nejjakostnější vína v severních vinohradnických oblastech.
Víno je světle zelenožluté barvy s kopřivovou či ovocnou vůní po broskvích, angreštu a černém rybízu. Zráním dosahuje výborné kvality, plnosti a kořenitosti.

MUŠKÁT MORAVSKÝ
Odrůda vzniklá křížením odrůdy Muškát Ottonel x Prachtraube v Polešovicích. Dříve se nazýval Mopr. Víno je světle žluté barvy s výraznou muškátovou vůní, lehčího typu s nižším obsahem kyselin.

TRAMÍN ČERVENÝ
Jeho původ je nejasný. Předpokládá se, že byl pěstován již ve starém Římě.
Je geneticky nejstarší u nás pěstovanou odrůdou a podílel se na vzniku mnoha klasických odrůd révy vinné. Víno je výrazně zlatožluté barvy s intenzivní plnou a kořenitou vůní někdy po růžích, nebo lékořici. V chuti je plné a extraktivní, často se zbytkem cukru. Má nižší obsah kyselin a svým charakterem připomíná těžší jižní vína. Zráním získává na jakosti.

RULANDSKÉ BÍLÉ
(Pinot blanc)
Odrůda vznikla jako pupenová mutace Rulandského šedého, pochází z Burgundska a jen tam se může označovat jako „Burgundské". U nás se pěstuje od nepaměti, ale nejpozději od dob Karla IV.
Víno je světležluté barvy s nenapodobitelnou chlebnatou chutí a vůní. Zráním získává na jakosti a plnosti.

CHARDONAY
Pravděpodobně vznikla volným křížením Rulandského s odrůdou Heunisch. Na Moravě se spolu s Rulandským bílým pěstuje od nepaměti.
Víno je oproti Rulandskému bílému plnější, harmoničtější a má vyšší obsah aromatických látek.

RYZLINK RÝNSKÝ
Pěstování Ryzlinku rýnského se dá doložit v Německu od roku 1435. Odrůda však nebyla příliš oblíbena a pěstovala se jen ve směsi s jinými odrůdami, kdy nemohly vyniknout její jedinečné vlastnosti hlavně proto, že hrozny této pozdní odrůdy bývaly sklízeny spolu s ostatními příliš brzy.
Vína Ryzlinku rýnského mají zelenožlutou barvu a s přibývající zralostí se objevují zlatavé odstíny, u bobulových výběrů až jantarové.



KOMBINACE JÍDLA A VÍNA


Kombinace jídla a vína není tak složitá, jak se na první pohled zdá.
Pravidlem v posloupnosti podávaných vín jsou suchá vína před sladkými, mladá před starými, bílá před červenými a lehká před těžkými.

Suchá bílá vína - aperitiv, netučná jídla; ryby, bílé maso, mořské plody, jemné sýry apod.
Vyzrálá bílá vína-játra, deserty, aperitiv k výrazným sýrům, mořským plodům a rybám.
Růžová suchá vína - ryby a mořské plody, uzeniny, drůbež, jemné sýry a bílé maso.
Polosuchá růžová vína -deserty, uzeniny a ostré i jemné sýry.
Červená lehká vína - smažené ryby i ryby v omáčce, pečené červené maso i červené maso v omáčce, pernatá zvěřina, pečená drůbež a jemné sýry.
Aromaticky výrazná červená vína - červené maso, všechny druhy zvěřiny a ostré sýry.
Přírodní sladká vína a vína likérová - dezerty i aperitiv.
Šumivá vína - podle nejnovějších doporučeních se hodí ke všem pokrmům.
Nevhodné je podávat vína k vaječným pokrmům, či k pokrmům obsahujícím ocet.



IDEÁLNÍ SERVÍROVACÍ TEPLOTY


Lehká, svěží bílá vína 4-6 °C
Šťavnatá, aromatická bílá vína 6-8 °C
Plná, těžká bílá vína 10-12 °C
Růžová vína 4-6 °C
Ovocná, svěží červená vína 12-14 °C
Zralá, lahodná červená vína 16-18 °C
Bohatá, hustá červená vína 18-20 °C
Šumivá vína 6-8 °C
Sladká vína 6-8 °C



DESATERO O VÍNĚ


1. První sklenka jako med,

2. druhou proto dáš si hned,

3. třetí tobě chuti dodá,

4. čtvrté nikdo neodolá,

5. pátou chválit nepostačíš,

6. šestou žízeň neuhasíš

7. po sedmé si pleteš esa,

8. po osmé ti hlava klesá,

9. z deváté jsi Tutenkamen,

10. po desáté už je AMEN!

Podkategorie

Nejprodávanější zboží

In vino veritas.......Ve víně je pravda....

 

Námi prodávaná vína mohou obsahovat alergen oxid siřičitý.

 

Při oslavě narozenin, sňatku či o Vánocích pozdvihujeme sklenku a připíjíme na šťastné dny. Když se usadíme k odpočinku po náročném dni nebo se zajdeme uvolnit do příjemné restaurace často si k tomu přibereme dobré víno.

Vítáme Vás v naší virtuální vinotéce, ve které najdete široký výběr moravských a českých vín, ale i vína z proslulých vinařských oblastí Francie, Španělska, Itálie, Maďarska, Jižní Ameriky, jižní Afriky, Austrálie a dalších...

Provedeme Vás světem vína, poradíme Vám, jak nejlépe vybrat a doporučit víno hostům Vaší restaurace v závislosti na zvoleném pokrmu, jak víno podávat, jak víno skladovat, dozvíte se jak se víno člení do jednotlivých kategorií a další zajímavosti, abyste mohli pro sebe a své hosty připravit vždy příjemný večer se skvělými kulinářskými zážitky, korunovanými lahví výjimečného nápoje, jakým víno bezpochyby je.
  hrozen

KATEGORIE VÍN:

Stupeň cukernatosti (ČNM°) = množství kg cukru ve 100 litrech moštu.


• Stolní víno

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 11 stupňů cukernatosti. Nesmí být označováno názvem odrůdy ani názvem vinařské oblasti.


Jakostní víno
Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 15 stupňů cukernatosti.

a) Odrůdové jakostní víno

Musí obsahovat nejméně 85 % vína vyrobeného z odrůdy uvedené na obalu.

b) Známkové jakostní víno

Smí být vyráběno smísením odrůdových jakostních vín.


• Víno s přívlastkem

Musí obsahovat nejméně 85 % vína vyrobeného z odrůdy uvedené na obalu. Bývá označováno názvem přívlastku, názvem vinařské oblasti, vinařské obce a rokem sklizně hroznů. Nesmí se doslazovat řepným cukrem.

a) Kabinet

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 19 stupňů přírodní cukernatosti.

b) Pozdní sběr

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 21 stupňů přírodní cukernatosti.

c) Výběr z hroznů

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 24 stupňů přírodní cukernatosti.

d) Výběr z bobulí

Vyrábí se z vybraných bobulí, které dosáhly nejméně 27 stupňů přírodní cukernatosti.

e) Ledové víno

Vyrábí se z hroznů, které byly sklizeny při teplotách minus 6 °C a nižších, v průběhu sklizně a zpracování zůstaly zmrazeny a získaný mošt vykazoval nejméně 27 stupňů přírodní cukernatosti.

f) Slámové víno

Vyrábí se z hroznů, které byly před zpracováním skladovány na slámě či rákosu nebo byly zavěšeny ve větraném prostoru po dobu alespoň 3 měsíců a získaný mošt vykazoval nejméně 27 stupňů přírodní cukernatosti.



• Ročníkové víno

Vína pocházejí s hroznů sklizených v určitém roce, dle předpisů různých zemí je povoleno ročníkové víno doplňovat určitým množstvím vína z jiných ročníků, teprve čas však ukáže, které ročníkové víno bude skutečně kvalitní.


• Barrique

Takto jsou označovány dubové sudy obsahu 225 litrů, jejichž vnitřní povrch je ožehnut ohněm. Tímto speciálním ošetřením sudu se do vína během jeho zrání dostávají látky ze dřeva, a tím se ovlivňuje žádoucím směrem charakter vína. Ve vůni je pak možno ucítit aroma po dřevu, vanilku, kávu, čokoládu, někdy až karamel a kouř. To záleží na stupni vypálení sudu. Tyto sudy je možno použít maximálně 3×.

Cukernatost vína
Suché nejvýše 4 g zbytkového cukru/litr
Polosuché 4,1 - 12 g zbytkového cukru/litr
Polosladké 12,1 - 45 g zbytkového cukru/litr
Sladké minimální obsah 45 g zbytkového cukru/litr


• Šumivé víno (sekt)

Šumivé víno (sekt) se připravuje prvotním nebo druhotným kvašením tuzemských moštů v lahvích nebo ve velkých nádobách (tancích).
Celková doba výroby při kvašení v tancích musí být nejméně 60 dnů nebo 120 dnů (podle roční doby), doba výroby při kvašení v láhvi musí být nejméně 9 měsíců.
Slazení kupáže a jejích jednotlivých složek je zakázáno.
Oxid uhličitý v šumivém vínu může pocházet pouze z alkoholového kvašení kupáže, ze které je víno připravováno. V případně plnění láhví je též povoleno plnění pomocí oxidu uhličitého pouze za předpokladu, že se jeho objem ve víně nezvýší.

Šumivá vína podle obsahu cukru se označí jedním z následujících výrazů:
• „brut nature" nebo „přírodně tvrdé", pokud obsah cukru je pod 3 g v litru; tyto údaje lze užít pouze na výrobky, kterým po vytvoření šumivého vína nebyl dodán žádný cukr.
• „extra brut" nebo „zvláště tvrdé", jestliže obsah cukru je mezi 0 g až 6 g v litru
• „brut" nebo „tvrdé", jestliže obsah cukru je nižší než 15 g v litru
• „extra dry" nebo „zvláště suché", jestliže obsah cukru je mezi 12 g a 20 g v litru
• „sec" nebo „suché", jestliže obsah cukru je mezi 17 g a 35 g v litru
• „demi-sec" nebo „polosuché", jestliže obsah cukru je mezi 33 g a 50 g v litru
• „doux" nebo „sladké", jestliže obsah cukru je větší než 50 g v litru.


• Perlivé víno

Perlivé víno je uměle sycené (impregnované) kysličníkem uhličitým za chladu, nebo vyrobené kvašením v uzavřených nádobách do přetlaku 0,2 MPa.
K výrobě perlivých vín se běžně používají vína stolní či jakostní. Kysličník uhličitý se při umělém sycení váže hůře než při výrobě vín klasickou cestou. Tyto vína vykazují po otevření většinou hrubší a kratší perlení než vína šumivá vyrobená druhotným kvašením.
Perlivé víno nesmí být označováno jako šumivé víno nebo jako druh sektu, lze je vyrábět z tuzemských vín stolních nebo jakostních.



ČLENĚNÍ DLE SVĚTOVÝCH VINAŘSKÝCH OBLASTÍ


• Vína ze Starého světa (Evropa)

• Vína z Nového světa (Severní a Jižní Amerika, Austrálie, Tichomoří, jižní Afrika)



NEJPRODÁVANĚJŠÍ ODRŮDY:


RYZLINK VLAŠSKÝ
Původ této odrůdy není jednoznačný, s Ryzlinkem rýnským však nemá kromě názvu nic společného. U nás patří k jedné z nejvíce pěstovaných odrůd a i ve střední Evropě je poměrně dost rozšířený.
Víno se vyznačuje světle zlatozelenou barvou, jemnou nevtíravou svěží chutí, vůní travinky i lipového květu a typickou výraznější svěží kyselinkou.

VELTLÍNSKÉ ZELENÉ
Tato odrůda pochází pravděpodobně z Rakouska, kde je podobně jako u nás nejrozšířenější odrůdou. Víno je barvy žlutozelené až zlatavé, chuti pikantně svěží s příjemnou kyselinkou, kořenité, ovocně medové. Vůně je lipově medová až mandlová.

MODRÝ PORTUGAL
Portugalský původ této odrůdy není jednoznačný. K nám se dostal v 18. století z Rakouska.
Dává kvalitní, tělnaté, lahodné víno, intenzívní rubínové barvy s nižším obsahem kyselin. Vůně vína zahrnuje květnatý až jemně kořenitý tón. V chuti lze rozpoznat lesní ovoce a jemnou, lehčí tříslovinku.

SVATOVAVŘINECKÉ
Pravlastí této odrůdy je patrně Francie, kde se od nepaměti pěstuje hlavně v Alsasku. Na Moravu pronikla ve 40. letech 20. století. U nás je nejrozšířenější modrou odrůdou.
Dává víno tmavě červené barvy temného granátu s odstínem až do fialova, s jemnou svěží vůní a plnou až sametovou chutí, připomínající vařená povidla, černý rybíz nebo sušené ovoce, doplněné příjemnou tříslovinkou.

ZWEIGELTREBE
Odrůda byla vyšlechtěna v 30. letech 20. století v Rakousku F. Zweigeltem křížením odrůd Frankovka x Svatovavřinecké. V 60. letech se začal pěstovat i na Moravě.
Víno má jemnou vůni, příjemnou tříslovinku, ovocný buket a středně temnou červenou barvou. Zráním víno získává intenzivní harmonickou chuť a plnost. Poslední dobou jeho obliba roste.

FRANKOVKA
Tato odrůda se pěstuje od nepaměti a snad pochází z Dolního Rakouska nebo Chorvatska. Ve velkopavlovickém regionu jsou pro její pěstování velice příznivé podmínky.
Vůně i chuť Frankovky představuje několik podob - mladé víno je tvrdší, avšak široké, plné, jež zráním získává výrazné a lahodné chuti i vůně, připomínající čerstvý hrozen, jádra peckovin, mokrou slámu, nebo se setkáváme s extraktivními jemně kouřovinkovými višňovými i malinovými tóny. Víno má zářivou granátově červenou barvu.

ANDRÉ
Tato odrůda byla vyšlechtěna roku 1961 křížením Frankovky a Svatovavřineckého ve Velkých Pavlovicích. Nazvána byla na počest Ch. K. Andrého (1763-1831), který v Brně založil první spolek pro šlechtění ovoce na světě.
Víno je intenzivně tmavě červené s granátově fialovým nádechem, vysoce extraktivní, s plnou tříslovitou a harmonickou chutí. Svým charakterem se blíží jižním vínům.

CABERNET MORAVIA
Novošlechtění vyšlechtěné v Moravské Nové Vsi křížením odrůd Zweigeltrebe x Cabernet franc.
Víno je podobné Cabernetu Sauvignon s intenzívně fialově červenou barvou, harmonické, příjemné cabernetové chuti a vůně s tóny červeného bobulového ovoce.

CABERNET SAUVIGNON
Vznikl náhodným opylením odrůdy Cabernet franc pylem odrůdy Sauvignon a pravděpodobně byl znám již v době římské. Pěstuje se po celém světě a v poslední době se stal nejmódnější modrou odrůdou. U nás však nedoznal většího rozšíření pro své pozdní zrání. Víno této odrůdy je velmi plné, extraktivní, příjemně tříslovité, harmonické, v chuti i ve vůni po červeném bobulovém ovoci jako je černý rybíz či lesní plody. Má intenzivní temnou červenou až červenofialovou barvu. Ležením v láhvi dosahuje vynikající jakosti.

SAUVIGNON
Pravděpodobně pochází z Francie. Odrůda vznikla samovolným opylením odrůdy Chenin blanc pylem odrůdy Tramín červený. Pěstuje se ve většině vinařských zemí světa. Patří mezi nejjakostnější vína v severních vinohradnických oblastech.
Víno je světle zelenožluté barvy s kopřivovou či ovocnou vůní po broskvích, angreštu a černém rybízu. Zráním dosahuje výborné kvality, plnosti a kořenitosti.

MUŠKÁT MORAVSKÝ
Odrůda vzniklá křížením odrůdy Muškát Ottonel x Prachtraube v Polešovicích. Dříve se nazýval Mopr. Víno je světle žluté barvy s výraznou muškátovou vůní, lehčího typu s nižším obsahem kyselin.

TRAMÍN ČERVENÝ
Jeho původ je nejasný. Předpokládá se, že byl pěstován již ve starém Římě.
Je geneticky nejstarší u nás pěstovanou odrůdou a podílel se na vzniku mnoha klasických odrůd révy vinné. Víno je výrazně zlatožluté barvy s intenzivní plnou a kořenitou vůní někdy po růžích, nebo lékořici. V chuti je plné a extraktivní, často se zbytkem cukru. Má nižší obsah kyselin a svým charakterem připomíná těžší jižní vína. Zráním získává na jakosti.

RULANDSKÉ BÍLÉ
(Pinot blanc)
Odrůda vznikla jako pupenová mutace Rulandského šedého, pochází z Burgundska a jen tam se může označovat jako „Burgundské". U nás se pěstuje od nepaměti, ale nejpozději od dob Karla IV.
Víno je světležluté barvy s nenapodobitelnou chlebnatou chutí a vůní. Zráním získává na jakosti a plnosti.

CHARDONAY
Pravděpodobně vznikla volným křížením Rulandského s odrůdou Heunisch. Na Moravě se spolu s Rulandským bílým pěstuje od nepaměti.
Víno je oproti Rulandskému bílému plnější, harmoničtější a má vyšší obsah aromatických látek.

RYZLINK RÝNSKÝ
Pěstování Ryzlinku rýnského se dá doložit v Německu od roku 1435. Odrůda však nebyla příliš oblíbena a pěstovala se jen ve směsi s jinými odrůdami, kdy nemohly vyniknout její jedinečné vlastnosti hlavně proto, že hrozny této pozdní odrůdy bývaly sklízeny spolu s ostatními příliš brzy.
Vína Ryzlinku rýnského mají zelenožlutou barvu a s přibývající zralostí se objevují zlatavé odstíny, u bobulových výběrů až jantarové.



KOMBINACE JÍDLA A VÍNA


Kombinace jídla a vína není tak složitá, jak se na první pohled zdá.
Pravidlem v posloupnosti podávaných vín jsou suchá vína před sladkými, mladá před starými, bílá před červenými a lehká před těžkými.

Suchá bílá vína - aperitiv, netučná jídla; ryby, bílé maso, mořské plody, jemné sýry apod.
Vyzrálá bílá vína-játra, deserty, aperitiv k výrazným sýrům, mořským plodům a rybám.
Růžová suchá vína - ryby a mořské plody, uzeniny, drůbež, jemné sýry a bílé maso.
Polosuchá růžová vína -deserty, uzeniny a ostré i jemné sýry.
Červená lehká vína - smažené ryby i ryby v omáčce, pečené červené maso i červené maso v omáčce, pernatá zvěřina, pečená drůbež a jemné sýry.
Aromaticky výrazná červená vína - červené maso, všechny druhy zvěřiny a ostré sýry.
Přírodní sladká vína a vína likérová - dezerty i aperitiv.
Šumivá vína - podle nejnovějších doporučeních se hodí ke všem pokrmům.
Nevhodné je podávat vína k vaječným pokrmům, či k pokrmům obsahujícím ocet.



IDEÁLNÍ SERVÍROVACÍ TEPLOTY


Lehká, svěží bílá vína 4-6 °C
Šťavnatá, aromatická bílá vína 6-8 °C
Plná, těžká bílá vína 10-12 °C
Růžová vína 4-6 °C
Ovocná, svěží červená vína 12-14 °C
Zralá, lahodná červená vína 16-18 °C
Bohatá, hustá červená vína 18-20 °C
Šumivá vína 6-8 °C
Sladká vína 6-8 °C



DESATERO O VÍNĚ


1. První sklenka jako med,

2. druhou proto dáš si hned,

3. třetí tobě chuti dodá,

4. čtvrté nikdo neodolá,

5. pátou chválit nepostačíš,

6. šestou žízeň neuhasíš

7. po sedmé si pleteš esa,

8. po osmé ti hlava klesá,

9. z deváté jsi Tutenkamen,

10. po desáté už je AMEN!

MOET Chandon   brut 6 x 0,75  + 6 ks skleniček

MOET Chandon brut 6 x 0,75 + 6 ks skleniček

7 876,87 Kč/ks s DPH
10502,49 Kč/l
6 509,81 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Dom Perignon Blanc 2009   0,75l

Dom Perignon Blanc 2009 0,75l

6 483,01 Kč/ks s DPH
8644,02 Kč/l
5 357,86 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Dom Perignon Blanc 2013   0,75l + box

Dom Perignon Blanc 2013 0,75l + box

5 614,80 Kč/ks s DPH
7486,41 Kč/l
4 640,33 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 3 ks
-
ks
+

Dom Perignon Blanc 2010 0,75l + box

4 108,32 Kč/ks s DPH
5477,76 Kč/l
3 395,31 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
SINCE 1974 PRIMITIVO DI MANDURIA PLATINUM Limited Edition  0,75l

SINCE 1974 PRIMITIVO DI MANDURIA PLATINUM Limited Edition 0,75l

2 847,76 Kč/ks s DPH
3797,01 Kč/l
2 353,52 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
BOHEMIA SEKT DEMI Sec 3 l

BOHEMIA SEKT DEMI Sec 3 l

1 726,93 Kč/ks s DPH
1151,28 Kč/l
1 427,21 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 5 ks
-
ks
+
Skladová dostupnost
Štítky
Barva
Země původu
Výrobce / Značka
Druh produktu
Nealko - dle perlivosti
Nealko - Druh produktu
Nealko - Ochucené
Obal
Zařazení
Vinařství
Šumivá vína
Obsah cukru
Odrůda
Objem balení
MOET Chandon   brut 6 x 0,75  + 6 ks skleniček

MOET Chandon brut 6 x 0,75 + 6 ks skleniček

7 876,87 Kč/ks s DPH
10502,49 Kč/l
6 509,81 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Dom Perignon Blanc 2009   0,75l

Dom Perignon Blanc 2009 0,75l

6 483,01 Kč/ks s DPH
8644,02 Kč/l
5 357,86 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Dom Perignon Blanc 2013   0,75l + box

Dom Perignon Blanc 2013 0,75l + box

5 614,80 Kč/ks s DPH
7486,41 Kč/l
4 640,33 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 3 ks
-
ks
+

Dom Perignon Blanc 2010 0,75l + box

4 108,32 Kč/ks s DPH
5477,76 Kč/l
3 395,31 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
SINCE 1974 PRIMITIVO DI MANDURIA PLATINUM Limited Edition  0,75l

SINCE 1974 PRIMITIVO DI MANDURIA PLATINUM Limited Edition 0,75l

2 847,76 Kč/ks s DPH
3797,01 Kč/l
2 353,52 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
BOHEMIA SEKT DEMI Sec 3 l

BOHEMIA SEKT DEMI Sec 3 l

1 726,93 Kč/ks s DPH
1151,28 Kč/l
1 427,21 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 5 ks
-
ks
+
BOHEMIA SEKT DEMI Sec 3l  Dárk.balení /Dřev.box/

BOHEMIA SEKT DEMI Sec 3l Dárk.balení /Dřev.box/

1 688,16 Kč/ks s DPH
562,72 Kč/l
1 395,17 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Veuve Clicquot rose       0,75 + box

Veuve Clicquot rose 0,75 + box

1 632,57 Kč/ks s DPH
2176,76 Kč/l
1 349,23 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
J.H. Andersen Colheita 1982  0,50 l  20%    Likérové/portské víno

J.H. Andersen Colheita 1982 0,50 l 20% Likérové/portské víno

1 464,56 Kč/ks s DPH
2929,13 Kč/l
1 210,38 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 2 ks
-
ks
+
Veuve Clicquot - Rich    0,75

Veuve Clicquot - Rich 0,75

1 432,12 Kč/ks s DPH
1909,50 Kč/l
1 183,57 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Moet Chandon BRUT 0,75  Imperial + box

Moet Chandon BRUT 0,75 Imperial + box

1 427,87 Kč/ks s DPH
1903,82 Kč/l
1 180,06 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Veuve Clicquot brut      0,75

Veuve Clicquot brut 0,75

1 355,66 Kč/ks s DPH
1807,55 Kč/l
1 120,38 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 3 ks
-
ks
+
Moet Chandon ROSE 0,75l  Imperial

Moet Chandon ROSE 0,75l Imperial

1 350,10 Kč/ks s DPH
1800,13 Kč/l
1 115,78 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Veuve Clicquot brut      0,75 + box

Veuve Clicquot brut 0,75 + box

1 330,77 Kč/ks s DPH
1774,36 Kč/l
1 099,81 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 1 ks
-
ks
+
Moet Chandon Imperial brut end of year 2022 0,75l  Gift box

Moet Chandon Imperial brut end of year 2022 0,75l Gift box

1 329,73 Kč/ks s DPH
1772,97 Kč/l
1 098,95 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Royal OPORTO 20YO 0,75 + 2 skleničky

Royal OPORTO 20YO 0,75 + 2 skleničky

1 290,88 Kč/ks s DPH
1721,17 Kč/l
1 066,84 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 1 ks
-
ks
+
Royal OPORTO 20YO 0,75l

Royal OPORTO 20YO 0,75l

1 250,67 Kč/ks s DPH
1667,56 Kč/l
1 033,61 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Moet Chandon BRUT 0,75  Imperial

Moet Chandon BRUT 0,75 Imperial

1 243,58 Kč/ks s DPH
1658,10 Kč/l
1 027,75 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
PIPER Heidsieck brut 12% 0,75 l + in GIFT BOX

PIPER Heidsieck brut 12% 0,75 l + in GIFT BOX

1 212,88 Kč/ks s DPH 1 002,38 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 4 ks
-
ks
+

POGGIO SALVI-BRUNELLO DI MONTALCINO 2015 VILLA POGIO 0,75 l

1 102,95 Kč/ks s DPH
1470,60 Kč/l
911,53 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Z-  ALFRED GRATIEN BRUT Classic  0,75l

Z- ALFRED GRATIEN BRUT Classic 0,75l

921,11 Kč/ks s DPH
1228,15 Kč/l
761,25 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 1 ks
-
ks
+
Royal OPORTO 10YO 0,75  +  2 skleničky

Royal OPORTO 10YO 0,75 + 2 skleničky

869,43 Kč/ks s DPH
1159,24 Kč/l
718,54 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 5 ks
-
ks
+
GRAHAMS 10 YEAR OLD Tawny  19% 0,75l   - portské víno

GRAHAMS 10 YEAR OLD Tawny 19% 0,75l - portské víno

804,47 Kč/ks s DPH
1072,63 Kč/l
664,85 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 1 ks
-
ks
+
JUSTINOS   MADEIRA Wines   10 letá  19 %   0,75l

JUSTINOS MADEIRA Wines 10 letá 19 % 0,75l

779,36 Kč/ks s DPH
1039,15 Kč/l
644,10 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
NEGRO AMARO F IGT 2020 Cantine San Marzano 0,75l

NEGRO AMARO F IGT 2020 Cantine San Marzano 0,75l

774,37 Kč/ks s DPH
1032,49 Kč/l
639,97 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Royal OPORTO Tawny 19% 0,75l Traveller box  + 2 x sklo

Royal OPORTO Tawny 19% 0,75l Traveller box + 2 x sklo

707,52 Kč/ks s DPH
943,36 Kč/l
584,73 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
NovinkaDoporučujemeGarance vrácení
Domanine de La Chrétienne BANDOL LA LECQUE BLANC  2021 0,75 l

Domanine de La Chrétienne BANDOL LA LECQUE BLANC 2021 0,75 l

677,09 Kč/ks s DPH
902,79 Kč/l
559,58 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
NovinkaDoporučujemeGarance vrácení
Chateau Vannieres Cotes de Prevence Rosé 2020  0,75  Bandol

Chateau Vannieres Cotes de Prevence Rosé 2020 0,75 Bandol

645,82 Kč/ks s DPH
861,10 Kč/l
533,74 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
MARTINI BITTER  0,7 l  28,5%

MARTINI BITTER 0,7 l 28,5%

630,66 Kč/ks s DPH
900,94 Kč/kg
521,21 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Calvet Reserve Magnum 1,5 l Wooden box

Calvet Reserve Magnum 1,5 l Wooden box

615,17 Kč/ks s DPH
410,11 Kč/l
508,40 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
MERCIER Champagne brut 0,75

MERCIER Champagne brut 0,75

614,90 Kč/ks s DPH
819,87 Kč/l
508,19 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
BRILLA Prosecco SPUMANTE ROSÉ DOC   1,5 l

BRILLA Prosecco SPUMANTE ROSÉ DOC 1,5 l

609,47 Kč/ks s DPH
406,31 Kč/l
503,69 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 2 ks
-
ks
+
Garance vrácení
MIONETTO Prosecco DOC Brut  6 x 0,20 PARTY PACK

MIONETTO Prosecco DOC Brut 6 x 0,20 PARTY PACK

527,08 Kč/ks s DPH
2635,40 Kč/l
435,60 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 3 ks
-
ks
+
Garance vrácení
MIONETTO Prosecco Prestige DOC Rose  6 x 0,20 PARTY PACK

MIONETTO Prosecco Prestige DOC Rose 6 x 0,20 PARTY PACK

527,04 Kč/ks s DPH
2635,22 Kč/l
435,57 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
JASO cena
MIONETTO Prosecco DOC Treviso Brut Prest. 1,50

MIONETTO Prosecco DOC Treviso Brut Prest. 1,50

510,91 Kč/ks s DPH
340,61 Kč/l
422,24 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Ryzlinks rýnský ARCHIV 2015  ČR 0,75l 11,5%  RÉVA RAKVICE RR

Ryzlinks rýnský ARCHIV 2015 ČR 0,75l 11,5% RÉVA RAKVICE RR

509,58 Kč/ks s DPH
679,44 Kč/l
421,14 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Altos Ibericos Reserva 0,75l

Altos Ibericos Reserva 0,75l

508,83 Kč/ks s DPH
678,45 Kč/l
420,52 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 3 ks
-
ks
+
Puro Malbec 0,75l

Puro Malbec 0,75l

485,39 Kč/ks s DPH
647,19 Kč/l
401,15 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 1 ks
-
ks
+
Torcicoda Primitivo Salento IGT 0,75l

Torcicoda Primitivo Salento IGT 0,75l

482,73 Kč/ks s DPH
643,65 Kč/l
398,95 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Brut DARGENT ICE PINOT NOIR ROSE 0,75 + 2 skleničky

Brut DARGENT ICE PINOT NOIR ROSE 0,75 + 2 skleničky

480,43 Kč/ks s DPH
640,58 Kč/l
397,05 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Malette Cap.Monde  6 x 0,25   UB

Malette Cap.Monde 6 x 0,25 UB

480,14 Kč/ks s DPH
320,10 Kč/l
396,81 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Royal OPORTO RUBY  0.75+ 2 skleničky

Royal OPORTO RUBY 0.75+ 2 skleničky

478,58 Kč/ks s DPH
638,11 Kč/l
395,52 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Royal OPORTO PINK - Rosé 0,75l

Royal OPORTO PINK - Rosé 0,75l

478,43 Kč/ks s DPH
637,91 Kč/l
395,40 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 5 ks
-
ks
+
Chandon Garden Spritz   0,75l

Chandon Garden Spritz 0,75l

474,69 Kč/ks s DPH
632,92 Kč/l
392,31 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Pouilly Fume Les Logeres AOC Wh. 0,75

Pouilly Fume Les Logeres AOC Wh. 0,75

468,33 Kč/ks s DPH
624,43 Kč/l
387,05 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 2 ks
-
ks
+
JASO cena
CAMPARI Bitter 25%  1l

CAMPARI Bitter 25% 1l

463,09 Kč/ks s DPH
463,09 Kč/l
382,72 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Villa Maria Sauvignon Blanc Cellar Selection  0,75l

Villa Maria Sauvignon Blanc Cellar Selection 0,75l

457,69 Kč/ks s DPH
610,26 Kč/l
378,26 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Rulanské šedé SLÁMOVÉ 2016  0,2l  DRÁPAL

Rulanské šedé SLÁMOVÉ 2016 0,2l DRÁPAL

455,49 Kč/ks s DPH
2277,45 Kč/l
376,44 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz

Richter-Brauneberger Juffer Riesling kabinet Trocken 2016 0,75 l

452,24 Kč/ks s DPH
602,99 Kč/l
373,76 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
NovinkaDoporučujemeGarance vrácení
Domanine de La Chrétienne LE 15  BLANC  2021 0,75 l BANDOL

Domanine de La Chrétienne LE 15 BLANC 2021 0,75 l BANDOL

451,31 Kč/ks s DPH
601,75 Kč/l
372,99 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 5 ks
-
ks
+
Montes Alpha Carmenere 0,75l

Montes Alpha Carmenere 0,75l

447,01 Kč/ks s DPH
596,01 Kč/l
369,43 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
SINCE 1974 PRIMITIVO DI MANDURIA  0,75l

SINCE 1974 PRIMITIVO DI MANDURIA 0,75l

445,85 Kč/ks s DPH
594,47 Kč/l
368,47 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 2 ks
-
ks
+
J.P.CHENET Sparkl. ICE 0,75L + 2 skleničky dárkové

J.P.CHENET Sparkl. ICE 0,75L + 2 skleničky dárkové

441,14 Kč/ks s DPH
588,19 Kč/l
364,58 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Chandon Brut Argentina, 0,75l

Chandon Brut Argentina, 0,75l

439,71 Kč/ks s DPH
586,28 Kč/l
363,40 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
Vinovice 40% 0,50 l Habánské Sklepy HS

Vinovice 40% 0,50 l Habánské Sklepy HS

437,04 Kč/ks s DPH
874,08 Kč/l
361,19 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
JASO cena
Louis Girardot   0,75l

Louis Girardot 0,75l

435,41 Kč/ks s DPH 359,84 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
J.P.CHENET Sparkl. ICE Rose  0,75 + 2 skleničky dárkové

J.P.CHENET Sparkl. ICE Rose 0,75 + 2 skleničky dárkové

433,53 Kč/ks s DPH
578,04 Kč/l
358,29 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 5 KS
-
ks
+
Savilon 2021 ledové 0,2l  sladké Maňák 10,5% č.š. 2154

Savilon 2021 ledové 0,2l sladké Maňák 10,5% č.š. 2154

432,88 Kč/ks s DPH 357,75 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: Do několika dní, ověřte na objednavky@jaso.cz
JASO cena
APEROL 1l  11%

APEROL 1l 11%

425,97 Kč/ks s DPH
425,97 Kč/l
352,04 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: SKLADEM > 100 KS
-
ks
+
VA- Muller Thurgau 5 l Bag in BOX/ČR/suché/12 %       VALTICE bib vino

VA- Muller Thurgau 5 l Bag in BOX/ČR/suché/12 % VALTICE bib vino

413,33 Kč/ks s DPH 341,60 Kč/ks bez DPH
Dostupnost: skladem 5 ks
-
ks
+
Strana 1/16123...16další
 

Potvrzení zletilosti a nastavení cookies.

Vstupujete do elektronického obchodu, který je dostupný
pouze pro osoby starší 18 let. Pokračováním potvrzuji, že jsem starší 18 let.

Potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých dat, abychom Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů.

Souhlas můžete odmítnout ZDE, čímž zároveň potvrdíte, že Vám již bylo 18 let.